• (bkz: sozlukteki teroristler)

    direkt liste geliyor beyler.

    edit: mujdemi isterim millet, kahpelerin heykeli yikilmis.

    edit 2: fotosu da dustu ele: torpagin alti sizin gardas

    su ulkede dikilebilen terorist heykelinin yikilisina bizi sevindirenlerin de boynu devrilsin.
  • panzerler ağır silahlarla taraya taraya ilerliyormuş, vay amk. en az 50-60 kişi ölmüştür bu senaryoya göre.
  • la bsg amk çocukları.. panzer "tarıya tarıya" aksjdjasfaşf amk malları. keşke tarasa mk
  • verilmis ama yinede
    (bkz: yav he he)

    molotof kokteyli ve el yapimi bomba atan masum halk(!) yalanina kendiniz inaniyor musunuz acaba? ulan terörün en cafcafli doneminde bile bu katliam dediğiniz şey olmadı. halkı taraya taraya ilerliyorlarmis. cevabini yakindan tanidiginiz biri daha once verdi zaten.
    (bkz: hassiktir diyorum)
  • (bkz: bir haber kaynağı olarak twitter)

    olay yerinden gelen ilk fotoğraf yoldan geçen akrepler, yalnız sivil halka gelen mermileri fotoğrafta göremiyoruz.
  • dövlöt bizö bokmiii diyen viçenzaların abarttigi olaydir..he amina koyayim he devlet panzerle taraya taraya ilerliyo sivil halkın üzerine..füzelerle dikşın dikşın da yapiyodur..
    (bkz: sivil halk ne arar la lice'de)
  • lice'de ki kalekol inşaatı meselesi nasıl nihayetlendiyse bu mesele de öyle nihayetlenir.

    iki, üç gün boyunca terör örgütü gerilimi yükseltmek ve teröristlerinden bir kaçını öldürtmek için elinden geleni yapar. sonra, imralı'ya bir heyet gider. kısa metrajlı bir abdullah öcalan şov sergilenir. ordu, siyasi irade tarafından kışlasına geri gönderilir. öcalan'ın emri ile heykel bizzat bdp'liler tarafından sökülerek belediyenin depolarına kaldırılır. tabi ki bunun karşılığında, sessiz ve sedasız olmak kaydıyla, yüzlerce heykel dikimi için mutabakata varılır.

    sonra, egemenler tarafından bir fitil ateşlenir. bütün televizyon kanalları chp'nnin yeni genel başkanı'nın kim olması gerektiği konusunda ateşli tartışmalara girişir. aziz milletimiz, devlet bahçeli'nin ne zaman istifa edeceği konusu ile gerilir. başörtülü bacılarımız mağdur edilir. üçüncü havalimanı ve illuminatinin engelleme çalışmaları deşifre edilir.

    sonra, belki şehre bir film gelir.
    bir güzel orman olur yazılarda
    iklim değişir, akdeniz olur, gülümse.

    daha evvel de çok kere dile getirdim. iktidarın türkiye'ye yaptığı en büyük kötülüklerden biri de pkk'yı bütün kürtlerin siyasi temsilcisi konumuna oturtmuş olması, ülkenin doğu ve güney doğusunu terör örgütünün insafına terk etmiş olmasıdır.

    pkk meselesi daha çok konuşulacak ve tartışılacaktır muhakkak ama bu mesele konuşulurken turgut özal da, erdal inönü de, mesut yılmaz da, recep tayyip erdoğan da unutulmayacaktır. pkk meselesi, yakın tarihin en büyük emperyal tezgahı olarak adını dünya tarihine kara bir leke olarak yazdırırken, türkiye'nin siyasi liderlerinden, kişisel ikbal ve şahsi menfaatleri uğruna aldığı büyük destek, sağladığı fayda ve çıkarlar da hatırlanacaktır.

    http://www.radikal.com.tr/…humlari_atiliyor-1200114
  • gerçekten ve çığırıldığı şekilde yapılıyorsa yerinde hatta geç bile kalınmış operasyondur... yanlış anlamada hevalovskicim sen oraya o heykeli dikersen o heykelin baş kısmını götüne itinayla monte ederler. gerçi yapım aşamasına kadar nasıl geldi orasını pek okumadım o başlığa da bakmak istemedim ayrıntısını görmek istemediğimden ötürü... gerçi bu uçan haberlere de pek itimadımız yok. hani gerçekten denildiği gibi bir operasyon var mı yok mu bilinmiyor. gerçi şu da var iki sene önce bu ibneler güya hakkariyi düşürmeye kalktıklarında ordu öyle bir girmişti ki mezbahaya çevirmişti o bölgeyi.. tsk o bölgenin iletişimini uzun bir süre dünyadan koparmıştı. şu an durum nedir gerçekten anlatıldığı gibi mi yoksa bu davlumbazların abartısı mı bilemiyoruz tabii..
hesabın var mı? giriş yap